HIGH TEA IN HET ELANDERHUS

Dicht bij het bosrijke Drenthe en gelegen aan het Paterswoldsemeer verzorgen we al onze High Teas in het Elanderhus in het Scandinavisch Dorp.  U geniet van uw High Tea en waant zich tegelijkertijd in een stukje Scandinavië.

Het restaurant bestaat uit 3 sfeervolle zalen. Er brandt altijd een knus haardvuur en de kaarslichtjes maken de gezellige sfeer compleet. Om u heen ziet u de typische Scandinavische stijl terug: het servies van het merk Figgia, het meubilair van de Krogenasfabrieken en trollen op de schoorsteenmantel.

U vindt rond het Elanderhus een prachtig terras met grote vijverpartijen. 's Zomers beleeft u uw High Tea bij een prachtige zonsondergang met op de voorgrond het Paterwoldsemeer.

Behalve surfen, zeilen, roeien en kanoën kunt u op het Paterwoldsemeer ook vissen. Het strand van de Hoornseplas (een deel van het meer) ligt op loopafstand. Fietsers en wandelaars kunnen in de gehele omgeving hun hart ophalen.

Het Elanderhus ligt op slechts 5 kilometer afstand van Airport Eelde (Drenthe) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Reserveer nu uw High Tea en geniet niet alleen van een heerlijk kopje verse thee, maar ook van een prachtige, rustieke omgeving.